top of page

Vakantiewoningen

Bed & Breakfast ‘t Wienhoes® heeft naast de 4 B&B kamers ook, als het tuinhuis eenmaal af is, 3 vakantiewoningen. In totaal kunnen wij dan ruimte bieden aan zo’n 20 gasten. Eventueel kunnen er dan nog twee bedden bijgezet worden zodat we maximaal 22 gasten kunnen ontvangen.


Alle drie de vakantiewoningen hebben een eigen keuken, compleet met alle apparatuur, potten en pannen, servies en bestek. Voor het Tuinhuis hebben we een volledige, gloednieuwe keuken besteld, het is nog even afwachten of deze op tijd kan worden geleverd, de Corona pandemie heeft een nadelige invloed op logistiek en productie.


Alle drie de vakantiehuisjes hebben directe toegang tot onze enorme (½ hectare) tuin, waar het in de zomer heerlijk zitten is. Her en der staan picknicktafels, hangmatten en ligstoelen. Er staat ook nog een origineel bakkershuisje uit het begin van de 19e eeuw. Bij voldoende belangstelling wordt de authentieke oven opgestookt tot zo’n 350 graden Celsius voor het bakken van overheerlijke pizza’s. Dat is nog geen gemakkelijke klus daar de oven met de hand wordt gestook en er geen thermostaat knop is. De oven moet minstens 8 uur van tevoren warm worden gestookt voordat je er in kunt gaan bakken. Maar dan heb je ook wat!

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page