top of page

Het Tuinhuis

In de afgelopen weken is er hard gewerkt aan de nieuwe vakantiewoning in onze Bed en Breakfast. Bij zo’n verbouwing komt ontzettend veel kijken, waar eens koeien en paarden stonden, verrijst nu een comfortabele, luxueuze vakantiewoning voor 6 personen. Er is al veel werk gedaan; de elektriciteit ligt er, de nieuwe indeling met 3 slaapkamers staat er, de keuken is besteld, de badkamers en toiletten staan er grotendeels inclusief al het leidingwerk. Voor de badkamer beneden hebben we gekozen voor een ligbad met douche, in de badkamer boven is alleen een ruime douche.


Natuurlijk moet alles nog netjes afgewerkt en ingericht worden. Er moet nog worden geverfd en het laminaat op de slaapkamers gelegd. Dan begint het inrichten. De belangrijkste meubelstukken zijn natuurlijk de bedden (eenpersoons boxspring bedden). Hiervoor gaan we op zoek bij verschillende winkels hier in de buurt, da’s wel zo makkelijk bij het uitproberen 😉

De centrale plek in de vakantiewoning wordt een grote eikenhouten eettafel voor 6 tot 8 personen. We zijn nog op zoek naar mooie bijpassende stoelen.


Enfin, er is nog veel te doen, maar het lastigste deel is nu voorbij. Nu begint het leuke werk.


32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page