top of page

Onze huisregels

Welkom bij Bed & Breakfast ‘t Wienhoes®. Ons doel is al onze gasten een aangenaam en comfortabel verblijf te bieden. Hiervoor hebben wij een aantal aanwijzingen voor onze gasten opgesteld.

 

Kamers

 

 1. De gast ontvangt een sleutel van de kamer en van de entree van de B&B, deze dienen bij vertrek weer ingeleverd te worden. De gast is zelf verantwoordelijk voor het correct afsluiten van de toegangsdeur van de B&B en de kamer

 2. Bij verlies van de sleutels brengen we €35,-per sleutel (inclusief sleutelhanger) in rekening.

 3. Alle kamers hebben een rookmelder geïnstalleerd! Roken is alleen buiten toegestaan. De rookplaatsen zijn: de binnenplaats en onder het afdak bij het “Bakkes”.

  S.v.p. niet roken op het terras van de tuinstudio en het tuinappartement.

 4. Huisdieren zijn niet toegestaan

 5. Het is niet toegestaan om een fiets op de kamer te hebben. Wij hebben een afsluitbare fietsenstalling. Indien desondanks toch een fiets op de kamer wordt gestald, wordt er € 55 schoonmaakkosten in rekening gebracht. Wij vragen u vriendelijk de B&B niet te betreden met fietsschoenen.

 6. Het is niet toegestaan om batterijen van e-bikes e.d. op de kamer op te laden i.v.m. brandgevaar. Bij het bakhuis kunt u de batterij opladen 

 7. In principe komen wij tijdens uw verblijf niet in uw kamer/woning en gaan wij ervan uit dat u uw kamer/woning indien nodig zelf bijhoud. Vanzelfsprekend verwachten we dat onze gasten zorgvuldig met onze spullen omgaan, de kamer netjes achter laten en rekening houden met onze andere gasten (na 22:00 u. geen luide muziek of televisie e.d.).

 8. Aangezien ‘t Wienhoes uit het midden van de 17e eeuw stamt willen wij U vriendelijk verzoeken in het toilet alleen toiletpapier door te spoelen. Dit om problemen in de afvoer te voorkomen.

 9. Wij verzoeken u vriendelijk de kamer op de dag van vertrek voor 11:00 u. vrij te maken.

Schoonmaak vakantiewoningen

 

De vakantiewoningen worden netjes en schoon opgeleverd. Bij het verlaten van de vakantiewoning verwachten wij dat deze ook weer netjes en schoon wordt achtergelaten. U kunt de schoonmaak ook door ons laten doen, kosten hiervoor zijn €55.

Ontbijt (indien extra bij de reservering bijbesteld)

 

 1. Het ontbijt wordt in de “Paardenstal” geserveerd tussen 8.00 en 10.00 uur.

 2.  Afwijkende tijden zijn in overleg met ons bespreekbaar.

 3. Koffie en thee zijn tijdens het ontbijt gratis, in de “Paardenstal” staat een automatische koffiemachine. Frisdrank is tegen betaling verkrijgbaar.

 4.  Speciale wensen voor het ontbijt, glutenvrij, zoutarm, vegetarisch etc. kan bij de reservering worden aangeven.

 

De tuin

 1. Het tuinhuis. tuinappartement en de tuinstudio hebben een directe toegang tot de tuin. . 

 2. Gasten mogen vrij gebruik maken van de tuin. Natuurlijk wel met respect voor de beplanting en het milieu (geen afval).

 3. Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor het toezicht op hun kinderen.

 4. Een deel van de tuin is privé, we stellen het op prijs als dit gerespecteerd wordt.

 5. Barbecue is alleen toegestaan in de wei. Het is niet toegestaan op het terras van het tuinhuis, -appartement of de -studio een barbecue te plaatsen.

 6. In de zomer staat er een groot (8m x 4m) verwarmd zwembad in de tuin. Het zwembad is toegankelijk van 09:00 u. tot 22:00 u voor gasten. Het is verboden om van de kanten te duiken of te springen.

 

Gebruik “Paardenstal”.

   

 1. Tussen 10:00 u. en 15:00 u. is de Paardenstal gesloten.

 2. De Paardenstal is tijdens het ontbijt tussen 8:00 u. en 10:00 u. en van 15:00 u. tot 22:00 u. toegankelijk voor gasten. 

 3. Koffie/thee is gratis voor onze gasten. Je kunt in de Paardenstal of het Terras koffie/thee drinken. Geen koffie/thee vanuit de Paardenstal mee naar de kamers nemen. Het is niet toegestaan een thermosfles e.d. bij het koffieapparaat te vullen met koffie of thee. Het is niet toegestaan zelf de watertank uit het koffie-apparaat te halen en te vullen. Indien de watertank van het apparaat leeg is, kunt u de beheerder vragen. 

 4. Indien u een bestelde maaltijd in de Paardenstal wilt gebruiken dan is dit mogelijk. U kunt een tafel reserveren bij de beheerders. De tafel zal dan voor u gedekt worden, wij vragen hiervoor een bijdrage van € 5,00 pp.

 5. De keuken bij de Paardenstal is niet toegankelijk voor gasten.

Parkeren

 

 1. Auto’s kunnen buiten de B&B in de straat gratis worden geparkeerd. Er mogen geen auto’s op het erf van de B&B worden geparkeerd.

 2.  Parkeren is op eigen risico.

 

Privé

 

 1. Het is gasten niet toegestaan het privé-woonhuis te betreden.

 2.  Wij staan voor onze gasten klaar tot 20.00 ’s avonds. In geval van een calamiteit zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 06-16054092 of 06-33002539

 

Fijn verblijf in onze Bed & Breakfast.

wijnrank
bottom of page