top of page

Vakantiewoningen
(minimaal twee nachten)

Naast de Bed&Breakfast kamers hebben wij ook drie luxe zelfstandige vakantiewoningen: de tuinstudio en het tuinappartement en het tuinhuis. Alle woningen beschikken over een compleet uitgeruste keuken en prive-badkamer. Het tuinappartement, de tuinstudio en het tuinhuis kunnen enkel voor minimaal 2 overnachtingen worden gehuurd, lees hier meer over onze vakantiewoningen.

In B&B kamer 1 en 2 en in de vakantiewoningen kan één extra kind < 6 jaar bij twee ouders gratis verblijven. Wij verwachten dat het kind dan bij de ouders in bed slaapt of dat ouders zelf een kinderbedje meenemen. Wij beschikken zelf niet over een kinderbed. 

De prijzen van de vakantiewoningen zijn inclusief 1 beddengoed set pp en 1 set handdoeken pp, BTW, energiekosten en Wifi

De vakantiewoningen zijn exclusief ontbijt. Optioneel kun je een ontbijt bijbestellen.

Het tuinhuis,  tuinappartement en de tuinstudio worden schoon opgeleverd en dienen ook weer schoon verlaten te worden. Het is ook mogelijk de schoonmaak van de vakantiewoning door ons te laten doen, de kosten hiervoor zijn € 55

Inchecken: 15:00 u.

Uitchecken: 11:00 u.

Indien u nog vragen heeft dan kunt u hier contact met ons opnemen, wij reageren dan zo snel mogelijk.

Het smaakvol ingerichte tuinappartement biedt plaats aan 2 tot maximaal 4 personen. Het is een zelfstandige woning, met een aparte ingang aan de tuinzijde. Hier is ook uw eigen terras gelegen.

Tuinappartement

Twee tot vier personen

Het ruime, luxeTuinhuis biedt plaats aan  maximaal 6 personen. Het is een zelfstandige woning, met een aparte ingang aan de tuinzijde. Hier is ook uw eigen terras gelegen.

Tuinhuis

Zes persoen

De ruime studio met eigen terras is gelegen op de begane grond en bereikbaar via de entreehal van de B&B.  De tuinstudio is geschikt voor maximaal 2 personen.

Tuinstudio

Twee personen

bottom of page