top of page

Vakantiewoningen
(minimaal twee nachten)

Naast de Bed&Breakfast kamers hebben wij ook drie luxe zelfstandige vakantiewoningen: de tuinstudio en het tuinappartement en het tuinhuis. Alle woningen beschikken over een compleet uitgeruste keuken en prive-badkamer. Het tuinappartement, de tuinstudio en het tuinhuis kunnen in het hoogseizoen enkel voor minimaal 2 overnachtingen worden gehuurd, lees hier meer over onze vakantiewoningen.

De vakantiewoningen zijn exclusief ontbijt, handdoeken en linnengoed. Voor het linnengoed ( 2 kussenslopen, 1 dekbedhoes, 1 hoeslaken) vragen wij een verplichte toeslag van € 10 pp. Optioneel kun je een handdoekenset of ontbijt bijbestellen.

 

Handdoekenset  (1 grote handdoek, 1 kleine handdoek, 1 washand) € 8,00 pp

Inchecken: 15:00 u.

Uitchecken: 11:00 u.

Indien u nog vragen heeft dan kunt u hier contact met ons opnemen, wij reageren dan zo snel mogelijk.

Het smaakvol ingerichte tuinappartement biedt plaats aan 2 tot maximaal 4 personen. Het is een zelfstandige woning, met een aparte ingang aan de tuinzijde. Hier is ook uw eigen terras gelegen.

Tuinappartement

Twee tot vier personen

Het ruime, luxeTuinhuis biedt plaats aan  maximaal 6 personen. Het is een zelfstandige woning, met een aparte ingang aan de tuinzijde. Hier is ook uw eigen terras gelegen.

Tuinhuis

Twee tot zes persoen

De ruime studio met eigen terras is gelegen op de begane grond en bereikbaar via de entreehal van de B&B.  De tuinstudio is geschikt voor maximaal 2 personen.

Tuinstudio

Twee personen

bottom of page