top of page

Kerstvakantie

Corona heeft er voor gezorgd dat we nu voor de tweede keer een beperkte Kerstmis ingaan. De scholen zijn al een weekje eerder dicht gegaan. Vandaag zal er een persconferentie zijn, waarin waarschijnlijk nieuwe maatregelen tegen Covid worden bekend gemaakt.


Bed & Breakfasts zijn tijdens de afgelopen tijd, tijdens Corona, altijd open gebleven. Natuurlijk wel met voorwaarden zoals het zelf afhalen van een ontbijt, de anderhalve meter afstand, mondkapjes, hygiene en ventilatie. Bed & Breakfast ‘t Wienhoes heeft veel gasten mogen ontvangen in de ruime, voormalige, posterij in het Wienhoes. De vroegere paardenstal doet tegenwoordig dienst als ontbijtzaal/lounge, er staat zelfs een pooltafel. En dit met in acht neming van de maatregelen en adviezen van de overheid.

Omdat de Horeca gesloten is na 17:00 u. bestellen veel gasten een maaltijd bij de vele afhaal/bezorgdiensten in de omgeving. In overleg kunnen de gasten de maaltijd dan rustig opeten aan tafel met borden en bestek, onze gasten hoeven niet uit een kartonnen doos te eten. Na de maaltijd kan men dan nog gratis koffie of thee drinken.

Dit is o.a. ook mogelijk doordat wij bewust het aantal gasten laag houden, zo zijn wij bijvoorbeeld niet aangesloten bij een van de grote boeking- platforms. Hierdoor hebben wij een goede controle over het aantal gasten in de B en B, wel zo fijn in Corona-tijd.


Zin om tijdens de kerstvakantie 2021 even van huis te zijn? Wij hebben nog kamers/vakantiewoningen vrij. Laat je in de watten leggen bij onze gastvrije B&B in het mooie Limburgs heuvelland en trek eropuit in de directe omgeving. Van een bezoek aan de kerstmarkt, tot winterse wandelingen in de natuur: ontdek de mooiste plekjes in Wittem.


36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page