top of page

Gastvrijheid

We zijn nu al bijna 3 jaar geleden begonnen met onze B&B. Na een aantal grote verbouwingen en renovaties openden we in 2020, tijdens de Corona pandemie, onze deuren. Inmiddels beschikken wij over 5 comfortabele B&B kamers en 3 luxe vakantiewoningen, allemaal met prive badkamer en in het geval van de vakantiewoningen een uitgebreide keuken met alle voorzieningen.


In die drie jaar hebben we al talloze gasten mogen verwelkomen. In die tijd hebben we veel geleerd, van de keuze voor beddengoed tot de samenstelling van het ontbijt. Ook de keuze om duurzaam te werken had zijn uitdagingen; zonnepanelen op het dak, afvalscheiding, gebruik lokale producten, gebruik duurzame materialen, respect voor de omgeving enz.


Wij vinden het belangrijk om direct in contact met onze gasten te komen, waardoor de afhandeling van vragen en verzoeken van onze gasten veel directer gaat, vandaar ook de keuze om ons niet aan te sluiten bij een van de grote boekingsplaform zoals booking.com e.d. Dergelijke boekingsplaforms zorgen ervoor dat de prijzen omhoog gaan en zijn o.i. klant-onvriendelijk.


Wij hebben onze eigen website en zijn aangesloten bij bedandbreakfast.nl (hier worden geen boekingen gemaakt, feitelijk een site met enkel een vermelding van onze B&B). Men kan middels onze reserveringsmodule makkelijk een kamer of vakantiewoning reserveren of via het contactformulier ons bereiken voor vragen die men heeft.


Onze gasten zijn zeer tevreden over de kamers en de service die wij bieden, gezien de fijne reviews die we ontvangen. Als gasten specifieke wensen hebben, proberen wij ons best te doen hen zoveel mogelijk tegemoet te komen, natuurlijk binnen de mogelijkheden die er zijn.


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page