top of page

Amstel GoldRaceIn het weekend van 14-16 april wordt de Amstel Gold Race weer georganiseerd. Deze wielerklassieker wordt al sinds 1966 ieder jaar in het Limburgse heuvelland gereden.


Ook dit jaar start de AGR op zondag 16 april weer in Maastricht vanaf het vrijthof en zal dan rond een uur of twee na 143 km te hebben afgelegd, langs onze B&B voorbijrazen. Ieder jaar is het weer een groot feest voor de wielerliefhebbers. Wij zitten dan weer helemaal volgeboekt met fietsfanaten die de dag van tevoren de toerversie gaan fietsen. De fietsen stalling staat dan vol met fietsen. Sommige gasten zouden het liefst hun fiets mee naar de kamer willen nemen, helaas is dit niet mogelijk. In het verleden is het wel eens gebeurd dat mensen toch hun fiets mee naar de kamer namen, met als gevolg olievlekken op het eikenhouten meubilair!


Na een goede nachtrust fiets je toch een stukje sneller. Op onze B&B kamers en vakantiewoningen staan heerlijke boxspring bedden, zodat je verzekerd bent van een goede nachtrust. Natuurlijk zullen wij ervoor zorgen dat er ‘s ochtends een stevig ontbijt voor je klaarstaat. Ons brood wordt gebakken met speltmeel. Speltmeel bevat meer voedingsstoffen dan tarwemeel waardoor je minder snel weer trek krijgt. Bij het ontbijt wordt ook vers fruit en kaas en yoghurt van de kaasboerderij uit Reijmerstok geserveerd naast vlees van de lokale slager en koffie en thee.


Al met al een uitstekende uitgangspositie voor een succesvolle Amstel Gold Race Toer22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page