Onze Vakantiewoningen

Naast de Bed&Breakfast kamers hebben wij ook twee zelfstandige vakantiewoningen: de tuinstudio en het tuinappartement. Beide woningen beschikken over een compleet uitgeruste keuken en prive-badkamer. Het tuinappartement en de tuinstudio worden enkel voor minimaal twee overnachtingen verhuurd. 

 

Het tuinappartement is geschikt voor 2 tot maximaal 4 personen (zie ook PRIJZEN). Het appartement heeft 2 eenpersoonsbedden en een uitstekende tweepersoons slaapbank. De slaapkamer en badkamer zijn bereikbaar via een trap, het appartement is dan ook minder geschikt voor mensen met mobiliteitsproblemen. Het appartement beschikt over een eigen terras en biedt directe toegang tot de tuin. 

De tuinstudio is geschikt voor maximaal 2 personen. De studio beschikt over een keuken met eettafel. In dezelfde ruimte is ook het slaapgedeelte. De studio beschikt over een eigen badkamer met toilet. De studio is gelegen op de begane grond, de studio is geschikt voor mensen met een verminderde mobiliteit. De tuinstudio beschikt over een eigen terras en biedt  directe toegang tot de tuin.

Het tuinappartement en de tuinstudio worden verhuurd inclusief beddengoed en handdoeken.

Het ontbijt is niet bij de prijs inbegrepen.

wienhoes_wijnrank3.png