B&B kamers en vakantiewoningen

Bed & Breakfast 't Wienhoes beschikt over 4 B&B kamers, een appartement en een studio. De B&B kamers zijn schoon en ruim en  hebben een eigen ingang, alle kamers beschikken over een privé badkamer met toilet,wastafel en douche. De kamers liggen op de eerste verdieping en zijn bereikbaar via een  trap. De kamers bieden plaats aan twee personen. De kamers zijn inclusief linnengoed en handdoeken. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen.

Het tuinappartement is geschikt voor twee personen en is een geheel zelfstandige woning. Het appartement beschikt, naast 2 eenpersoonsbedden ook over een hoogwaardige tweepersoons slaapbank. Omdat de slaapkamer boven ligt is het appartement minder geschikt voor mensen met mobiliteitsproblemen.

De tuinstudio is geschikt voor maximaal 2 personen. De tuinstudio beschikt over een volledig uitgeruste keuken met eettafel. in dezelfde ruimte staat ook een tweepersoonsbed. Daarnaast beschikt de studio over een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche. De tuinstudio ligt op de begane grond en is helemaal gelijkvloers,ook geschikt voor mensen die wat minder goed ter been zijn.

​Het appartement en de studio zijn inclusief linnengoed en handdoeken. Het ontbijt is niet bij de prijs inbegrepen.

wienhoes_wijnrank3.png