top of page
logo het wienhoes
   "...de fijnste Bed & Breakfast van Zuid Limburg..."

Bed & Breakfast en Vakantiewoningen

entree BB (2).jpg

Over ons

over ons

Wij zijn Valeria en Bart. Ruim 20 jaar geleden hebben wij elkaar ontmoet in Nicaragua.  Sindsdien hebben we samen op verschillende plekken in de wereld gewoond en gewerkt. In juli 2020 hebben wij besloten ons in Nederland te vestigen. Uiteindelijk vonden wij onze stek, gelegen in het Limburgse heuvellandschap, tussen de rivier de Geul en de Selzerbeek.

 

 In het dorp Partij bij Wittem staat bed en breakfast " 't Wienhoes". In het midden van de 16e eeuw was " 't Wienhoes" naast een Herberg, ook een tolhuis waar aan de Kasteelheren van Wittem tol betaald moest worden.

In de prachtig gerestaureerde rechtervleugel is onze gelijknamige B&B gevestigd.

Bij bed en breakfast ' t Wienhoes' bieden we tal van voorzieningen en services aan om uw verblijf tot een waar genoegen te maken, zo kunt u ook een E-bike huren bij ons. We doen ons uiterste best om comfort en gemak te combineren, zodat we u de aandacht en luxe kunnen geven die u verdient. Dankzij onze onberispelijke kamers en vakantiewoningen en onze gastvrijheid garanderen wij u dat u hier een aangename ervaring zult beleven. Ontdek wat we te bieden hebben en boek vandaag nog uw verblijf.

Mocht u vragen hebben dan stuur deze gemakkelijk met ons contactformulier. Wij reageren doorgaans snel op uw vraag.

wijnrank
Contact
Contact

Bedankt voor je bericht, we zullen zo snel mogelijk reageren. Controleer eventueel ook uw SPAM folder.

bottom of page